Fun & Fan  & Food Experience

Voor ieder event van uw bedrijf of uw (privé-) feest kunt u contact opnemen met Multi Tosti om een op maat gemaakt menu en/of de uitstraling van de Multi Tosti Blikvanger samen te bespreken. Tevens bieden wij de gehele presentatie van onze diensten afgestemd op úw event thema aan. 

Gluten vrij

Tevens is er voor mensen met een gluten intolerantie gluten-vrij brood en gluten-vrije ingrediënten. Rekening houdend met eventuele kruisbesmetting is dit een apart deel tijdens onze MT Food Experience.

Talloze varianten en mogelijkheden zijn beschikbaar. 

Multi Tosti levert vanuit de Multi Tosti Blikvanger dik gesneden, ambachtelijk brood welke rijkelijk belegd wordt met diverse top ingrediënten.
Onze Menulijst alsmede de Blikvanger is aanpasbaar naar de door uw gewenste uitstraling voor uw evenement.  

Multi Tosti verzorgt voor u tevens op locatie een
MT Food Experience.
De Experience bestaat uit het zèlf samenstellen en het lekker op eten van een Multi Tosti zoals u de Tosti vermoedelijk nog helemaal niet kent.

Het aanbod dat wij doen met de Experience voor bedrijven, feesten en tijdens evenementen is circa 25 ingrediënten die u wellicht niet direct als Tosti samenstelling zou verwachten.

Men krijgt al deze ingrediënten in porties gepresenteerd en kan zelf een mix maken die het aller-smakelijkst lijkt.

We hebben diverse workshops gehad en hebben aan deelnemers vooraf gevraagd:

" Waar denk je nou aan als we Tosti tegen je zeggen".

Het antwoord was standaard: " Kaas, ham, soms ananas en daarbij ketchup of curry".

Men mocht een samenstelling maken met al de gepresenteerde ingrediënten waarbij werd uitgesproken : "Wow, dat is grappig, zo heb ik nog nooit over een Tosti gedacht laat staan een dergelijke gegeten".

Hartig of zoet, alles kan én mag. Het is een "out of the box" denkwijze, die wij graag willen overbrengen tijdens de MT Food Experience.

U hoeft aan niets te denken, wij verzorgen een complete MT Food Experience.

We bieden deze Experience aan vanaf een minimum orderbedrag van € 150,00. Vraagt u naar onze mogelijkheden, zodat we gezamenlijk een fanTOSTIsch pakket kunnen samenstellen.

Neemt u contact op via het contact formulier en wij maken een offerte gebaseerd op al uw wensen.

Afhankelijk waar u of uw bedrijf zich bevindt zullen wij een kleine bijdrage in de transportkosten kunnen rekenen.


Contact formulier

De MT Food Experience bij Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy werd ook dit jaar weer zeer enthousiast ontvangen. Door zowel de kinderen maar ook door de Papa's, Mama's, Opa's en Oma's.

We kregen regelmatig de vraag: "Mag ik écht alles combineren op mijn tosti? En daarna óók op eten? Écht alles wat daar op tafel staat kan én mag erop?" Ja, dat is nou net de bedoeling van deze #experience .  25  Ingrediënten waaruit je kunt kiezen. En het leuke is, JIJ bent de baas vanaf het moment dat je de Foodmarket opkomt. Je mag het écht zelf weten wat er op jouw allerlekkerste tosti ooit gaat. 

We benoemen voor kinderen een aantal tosti's op een menukaart. Deze menukaart kan ook worden samengesteld exclusief voor u of uw firma. De Tosti Muis, de Tosti Knor, de Tosti Snoep en de Tosti Tuin, Tosti Prinses of Tosti Prins.  En zo nog vele soorten extra. Voor kinderen maar óók hun papa's en mama's of alleen voor volwassenen. 

U kunt ons ook boeken voor een kinderfeest of bedrijfs-event. We leveren een op maat gemaakte MT Food Experience. 

Vult u het contact formulier op deze pagina in, dan nemen we contact met u op om uw wensen in vervulling te laten gaan.