Multi Tosti is een ondernemende en vooruitstrevende formule met passie voor het vak. Op elk moment van de dag wordt de Multi Tosti vers gemaakt zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste Multi Tosti en Multi Tosti producten. Altijd goede kwaliteit én lekker vers! Dat is het motto van Multi Tosti. In combinatie met de unieke Multi Tosti Blikvanger. Die Multi Tosti Blikvanger zie je, de kwaliteit proef je!

Multi Tosti is een nieuwe franchiseformule en is op zoek naar gedreven franchisenemers. Multi Tosti zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het Multi Tosti product én voor de consument. Ondernemende personen die door samenwerken de beste willen zijn. 

Wij zorgen voor een gedegen opleiding en de nodige ondersteuning. Multi Tosti deelt met kandidaten graag zijn succesvolle concept, gebaseerd op vakkennis en ervaring.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te horen hoe jij deel uit kunt maken van onze succesvolle formule. Vul het onderstaande contact formulier in.